مديريت فرآيند پارس مديريت فرآيند پارس .

مديريت فرآيند پارس

مزاياي نرم‌افزار مديريت ماشين‌آلات بر پايه BPMS

بهينه‌سازي فرآيندهاي نگهداري و تعميرات (PM): BPMS امكان پياده‌سازي فرآيندهاي نگهداري دوره‌اي و پيشگيرانه را فراهم مي‌كند. اين به جلوگيري از خرابي‌هاي ناگهاني و افزايش عمر ماشين‌آلات كمك مي‌كند.

 

رديابي و مانيتورينگ لحظه‌اي تجهيزات: امكان پيگيري وضعيت ماشين‌آلات و تجهيزات به‌صورت (Real-time) فراهم مي‌شود. اين رديابي شامل وضعيت عملياتي، نياز به تعميرات و ديگر اطلاعات مرتبط است.

 

خودكارسازي درخواست‌هاي تعمير و نگهداري: درخواست‌هاي مربوط به تعميرات يا نگهداري به صورت خودكار از طريق سيستم ثبت و به تيم‌هاي مربوطه ارجاع داده مي‌شود. اين كار موجب صرفه‌جويي در زمان و بهبود بهره‌وري مي‌شود.

 

مديريت و مستندسازي هزينه‌ها: BPMS امكان ثبت دقيق هزينه‌هاي نگهداري، تعميرات و بهره‌برداري را فراهم مي‌كند و به مديران اجازه مي‌دهد تا برآوردهاي دقيق از هزينه‌ها داشته باشند.

 

بهبود تصميم‌گيري با داده‌هاي دقيق  نرم افزار BPMS به دليل قابليت تجزيه‌وتحليل داده‌هاي مربوط به عملكرد ماشين‌آلات و هزينه‌هاي مرتبط، به تصميم‌گيري‌هاي مديريتي كمك مي‌كند. اين داده‌ها شامل شاخص‌هاي كليدي عملكرد (KPI) ماشين‌آلات نيز مي‌شود.

 

يكپارچگي با ساير سيستم‌ها: اين نرم‌افزارها اغلب با سيستم‌هاي ERP و ديگر سيستم‌هاي سازماني يكپارچه مي‌شوند تا داده‌ها و فرآيندها به صورت هم‌زمان و هماهنگ در سراسر سازمان اجرا شوند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۶ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۱۲:۲۸:۳۱ توسط:آرزو موضوع:

پيكربندي نرم‌افزار BPMS

پيكربندي يك نرم‌افزار BPMS از مراحل كليدي در فرآيند استقرار است كه نقش مهمي در انطباق نرم‌افزار با نيازها و فرايندهاي كسب‌وكار سازمان دارد. در اينجا چند مرحله مهم در پيكربندي يك نرم‌افزار BPMS را شرح مي‌دهم:

تعريف فرايندها و گردش كارها:

در اين مرحله، فرايندهاي كسب‌وكار موردنياز براي اجرا در نرم‌افزار BPMS تعريف مي‌شوند. اين شامل تشخيص و تعيين مراحل، گردش كارها، وظايف، مسئوليت‌ها و شرايط فرايندها است.

تعيين مدل داده‌ها و فرم‌ها:

در اين مرحله، داده‌هاي موردنياز براي هر فرايند، از جمله اطلاعاتي كه بايد وارد شود و خروجي‌هايي كه بايد توليد شوند، تعيين مي‌شوند. همچنين فرم‌هاي مربوط به ورود داده‌ها و نمايش اطلاعات نيز طراحي مي‌شود.

پيكربندي كاربران و نقش‌ها:

در اين مرحله، كاربران و نقش‌هاي مختلف در نرم‌افزار مديريت فرآيند تعيين مي‌شوند و دسترسي‌ها و سطوح مجوزهاي آن‌ها مشخص مي‌شود. به عبارت ديگر، هر كاربر به نقش‌هايي مثل مدير، اپراتور، يا كاربر عادي تخصيص داده مي‌شود.

تنظيمات سيستمي:

اين شامل تنظيمات عمومي سيستم نرم‌افزار BPMS است كه شامل تنظيمات امنيتي، تنظيمات ايميل، تنظيمات اطلاعيه و هشدار، و ساير تنظيمات سيستمي مرتبط است.

تنظيمات انتقال داده و اتصالات:

در اين مرحله، اتصالات به سيستم‌هاي ديگر و انتقال داده‌ها بين اين سيستم‌ها و نرم‌افزار BPMS پيكربندي مي‌شوند. اين اتصالات ممكن است از طريق API‌ها، وب سرويس‌ها، پروتكل‌هاي مختلف، يا حتي اتصالات ديتابيس باشند.

تنظيمات گزارش‌گيري و مانيتورينگ:

در اين مرحله، تنظيمات مربوط به گزارش‌گيري و مانيتورينگ فرايندها در نرم‌افزار BPMS انجام مي‌شود. اين شامل تعيين نوع گزارش‌ها، دسترسي به گزارش‌ها، و پيكربندي داشبوردها و پيشخوان‌ها مي‌شود.

آزمون و ارزيابي:

در انتهاي پيكربندي، فرآيند آزمون و ارزيابي انجام مي‌شود تا اطمينان حاصل شود كه نرم‌افزار BPMS به‌خوبي پيكربندي شده است و به درستي عمل مي‌كند.

اين مراحل فقط يك چارچوب كلي براي پيكربندي يك نرم‌افزار BPMS هستند و به ميزان و جزئيات نيازهاي ويژه و شرايط سازماني موردنظر بستگي دارد.

https://parsbpms.com/products/BPMS-ProcessMaker-Mobile-App


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۴۶:۳۶ توسط:آرزو موضوع:

ساده سازي كدينگ مالي با نرم افزار BPMS

نرم‌افزارهاي BPMS (Business Process Management System) به شما كمك مي‌كنند تا فرآيندهاي كسب و كار خود را مديريت، بهينه‌سازي و اجرا كنيد، از جمله فرآيندهاي مالي. در واقع، اين نرم‌افزارها مي‌توانند به شما در ساده‌سازي كدينگ مالي كمك كنند تا فرآيندهاي مالي را بهبود بخشيده و بهينه‌تر اجرا كنيد. اين امر مي‌تواند از طريق اتوماسيون فرآيندهاي مالي، استانداردسازي فرآيندها، كاهش خطاها و افزايش بهره‌وري انجام شود.

براي ساده‌سازي كدينگ مالي با استفاده از نرم‌افزار BPMS، مي‌توانيد مراحل زير را دنبال كنيد:

تعريف فرآيندهاي مالي:

ابتدا فرآيندهاي مالي خود را كه ممكن است نياز به ساده‌سازي داشته باشند، تعريف كنيد. اين فرآيندها مي‌توانند شامل صدور فاكتور، پرداخت حقوق و دستمزد، مديريت حسابداري و غيره باشند.

تحليل فرآيندها:

فرآيندهاي مالي را به دقت تحليل كنيد تا بتوانيد نقاط قوت و ضعف هر فرآيند را شناسايي كرده و مشكلات را حل كنيد.

https://parsbpms.com/products/BPMS-ProcessMaker-Mobile-App

طراحي فرآيندهاي بهينه:

با استفاده از ابزارهاي موجود در نرم‌افزار BPMS، فرآيندهاي بهينه شده‌اي را طراحي كنيد كه به ساده‌سازي كدينگ مالي كمك كنند. اين مي‌تواند شامل اتوماسيون و استفاده از قالب‌هاي استاندارد براي كدينگ مالي باشد.

پياده‌سازي و اجرا:

پس از طراحي فرآيندها، آن‌ها را در نرم‌افزار BPMS پياده‌سازي كنيد و اجرا كنيد. اطمينان حاصل كنيد كه همه مراحل به درستي پيگيري مي‌شوند و از امكانات ارائه شده توسط نرم‌افزار بهره ببريد.

مانيتورينگ و بهبود:

پس از اجرا، فرآيندهاي مالي را مانيتور كنيد و به دنبال مواردي باشيد كه ممكن است نياز به بهبود داشته باشند. از بازخوردها و داده‌هاي موجود استفاده كنيد تا فرآيندها را بهبود بخشيد.

با انجام اين مراحل و استفاده از امكانات نرم‌افزار مديريت فرآيند، مي‌توانيد كدينگ مالي را ساده‌تر و بهينه‌تر انجام دهيد و از فرآيندهاي مالي بهتري برخوردار شويد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۴۳:۱۰ توسط:آرزو موضوع:

بهترين BPMS را چگونه انتخاب كنيم؟

شناسايي نيازها و اهداف سازمان

تحليل نيازها: ابتدا بايد نيازهاي سازمان خود را شناسايي كنيد. اين شامل فهم فرآيندهاي كسب‌وكاري كه بايد بهينه‌سازي شوند، اهدافي كه مي‌خواهيد با استفاده از BPMS به دست آوريد، و مشكلات فعلي است.

تعريف اهداف: اهدافي كه از BPMS انتظار داريد، مانند افزايش بهره‌وري، كاهش هزينه‌ها، بهبود شفافيت و كنترل فرآيندها را مشخص كنيد.

ارزيابي قابليت‌هاي BPMS

سهولت استفاده: سيستمي را انتخاب كنيد كه رابط كاربري ساده و كاربرپسندي دارد.

قابليت‌هاي اتوماسيون: بررسي كنيد كه BPMS مورد نظر چقدر در اتوماسيون فرآيندها قوي است و آيا مي‌تواند وظايف تكراري را به صورت خودكار انجام دهد.

انعطاف‌پذيري: سيستم بايد توانايي پشتيباني از تغييرات در فرآيندهاي كسب‌وكار را داشته باشد.

گزارش‌دهي و تحليل: BPMS بايد قابليت توليد گزارش‌هاي دقيق و تحليل داده‌ها را داشته باشد.

ظرفيت يكپارچه سازي

يكي از عوامل كليدي در انتخاب BPMS، انتخاب ابزاري است كه داراي يكپارچگي بومي با ساير منابع فناوري مانند ECM (مديريت محتواي سازماني)، EDM (مديريت الكترونيكي اسناد)، ERP (برنامه ريزي منابع سازماني) و غيره باشد.

وجود دسترسي به تمام داده ها در يك ابزار به مشاغل اجازه مي دهد تا از داده ها در فرآيندها استفاده كنند. به عنوان مثال، در فرآيند درخواست خريد، امكان ثبت نام تامين كنندگان و انتخاب آسان تر و خودكار آنها وجود دارد و تمامي داده هاي موجود در سيستم در صورت لزوم مورد استفاده قرار مي گيرند.

مستندسازي و در دسترس بودن اطلاعات

همچنين اسناد ابزار مورد نظر و اطلاعاتي كه در مورد نحوه استفاده از آن ارائه مي دهد را ارزيابي كنيد.

مهم است كه منابع شامل درس هاي ويديويي، مثال هاي استفاده و آموزش هايي باشد كه نحوه استفاده از ويژگي هاي نرم افزار را نشان مي دهد. كاربران بايد در هنگام استفاده از سيستم بدون اتكاي شديد به پشتيباني فناوري اطلاعات، استقلال كافي داشته باشند.

بررسي تكنولوژي و پشتيباني

آيا تامين كننده BPMS شما مي تواند پشتيباني لازم را براي استفاده از سيستم ارائه دهد؟ بررسي كنيد كه دسترسي به پشتيباني IT تامين كننده چقدر آسان است، و آيا SLA (توافقنامه سطح خدمات) دارد يا خير.

علاوه بر اين، يادگيري يك سيستم ايده آل براي شركت آسان است، بنابراين نمايندگان شركت شما مي توانند فرآيندها را بدون اتكا به تامين كننده مديريت كنند.

تطابق با فناوري‌هاي موجود: مطمئن شويد كه BPMS با سيستم‌ها و فناوري‌هاي موجود در سازمان شما سازگار است.

پشتيباني و آموزش: بررسي كنيد كه آيا تامين‌كننده BPMS خدمات پشتيباني و آموزش كافي ارائه مي‌دهد.

هزينه‌ها و بودجه

هزينه‌هاي خريد و نگهداري: هزينه‌هاي اوليه و مستمر نرم افزار مديريت فرآيند BPMS را بررسي كنيد و مطمئن شويد كه با بودجه سازمان سازگار است.

بازگشت سرمايه: تحليل كنيد كه استفاده از BPMS چه ميزان بازگشت سرمايه را به دنبال خواهد داشت.

بررسي نظرات و تجربيات كاربران

مطالعه نظرات كاربران: نظرات و تجربيات ديگر كاربران BPMS مورد نظر را بررسي كنيد.

مطالعه موردي (Case Study): از مطالعات موردي استفاده كنيد تا ببينيد كه چگونه BPMS در سازمان‌هاي مشابه پياده‌سازي و استفاده شده است.

https://parsbpms.com/products/BPMS-ProcessMaker-Mobile-App

 

ارزيابي امنيت و تطابق با مقررات

امنيت: اطمينان حاصل كنيد كه BPMS داراي ويژگي‌هاي امنيتي قوي است.

تطابق با مقررات: بررسي كنيد كه آيا BPMS با مقررات و استانداردهاي صنعتي و قانوني مربوطه مطابقت دارد يا خير.

با دنبال كردن اين مراحل، مي‌توانيد بهترين BPMS را براي سازمان خود انتخاب كنيد كه هم نيازهاي شما را برآورده كند و هم به بهبود فرآيندهاي كسب‌وكاري شما كمك كند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۳۸:۵۶ توسط:آرزو موضوع:

پكيج تايم شيت با نرم افزار BPMS

گروه مديريت فرآيند پارس نرم افزار تايم شيت عملكرد پرسنل و كليه گزارشات وابسته به آن را تحت نرم افزار BPMS پروسس ميكر در شركت هاي مختلفي راه اندازي كرده است. نرم افزار پروسس ميكر (ProcessMaker) يك نرم افزار مديريت فرآيند (BPMS) تحت وب است كه جهت خودكارسازي و اتوماسيوني كردن فرآيندهاي كسب و كار در سازمان ها مورد استفاده قرار مي گيرد.

امروزه سازمان هاي زيادي از نرم افزار پروسس ميكر براي مديريت و هوشمندسازي فرآيندهاي خود استفاده مي كنند و يك سوالي كه براي بسياري از آنان وجود دارد اين است كه آيا فرآيندهاي آماده اي وجود دارد تا سازمان نيازمند پياده سازي فرآيندها از صفر نباشد؟

پاسخ گروه مديريت فرآيند پارس به اين سوال مثبت است. اين شركت ضمن همكاري با سازمان هاي پروژه محور (شركت هاي EPC)، پكيج نرم افزار تايم شيت را با فرآيندها و گزارشات آن تحت نرم افزار ProcessMaker توسعه داده است و به سازمان ها ارايه مي دهد. با استفاده از اين پكيج، پرسنل سازمان مي توانند تايم شيت عملكرد خود در هر روز را تحت نرم افزار ثبت كرده و مشخص كنند كه از چه ساعتي تا چه ساعتي بر روي چه پروژه يا فعاليتي در سازمان كار كرده اند و اين تايم شيت را با رويه فرآيندي به مدير خود ارسال كنند تا تاييدات لازم را اخذ نمايد. در نهايت مواردي همچون ميزان كاركرد كل هر شخص در هر روز، مدت زمان اتلاف وقت و ... توسط نرم افزار به صورت خودكار محاسبه مي گردد. مديران سازمان نيز مي توانند انواع گزارشات موردنياز را از اطلاعات ذخيره شده از كاركرد پرسنل در هر روز و پيشرفت پروژه ها تحت نرم افزار مشاهده نمايند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ مهر ۱۴۰۳ساعت: ۰۷:۰۸:۱۰ توسط:آرزو موضوع:

ويژگي هايي كه در هنگام خريد نرم افزار BPMS بايد به آنها دقت نماييد چيست؟

قبل از اينكه مطمئن شويد بهترين نرم افزار مديريت فرايند هاي كسب و كار (BPMS) براي شما چيست، ايده خوبي است كه بدانيد يك سامانه  BPMS چه ويژگي هايي بايد داشته باشد.

1.ابزار ساخت فرآيندها بصورت بصري

2.چابكي كسب و كار را بهبود مي بخشد

3.طراح فرم (فرمساز) دايناميك

4.گزارش ساز و داشبورد ساز

5.قابليت تطبيق فرآيندها

6.مديريت داده ها و اسناد

 

https://parsbpms.com/products/BPMS-ProcessMaker-Mobile-App

7.كنترل دسترسي مبتني بر نقش

8.ابزارهاي ارتباط و همكاري

9.يكپارچگي با مديريت پروژه


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ مهر ۱۴۰۳ساعت: ۰۷:۱۷:۵۰ توسط:آرزو موضوع:

نكات كليدي نرم افزار مديريت فرايند كسب وكار

نرم‌افزار BPMS (Business Process Management System) يك ابزار قدرتمند براي مديريت و بهبود فرآيندهاي كسب و كار است. در اينجا به برخي از نكات كليدي در مورد BPMS اشاره مي‌كنم:

مديريت فرآيندهاي كسب و كار: BPMS به شما امكان مي‌دهد فرآيندهاي كسب و كار خود را به صورت دقيق مدل‌سازي، اتوماسيون، اجرا و نظارت كنيد. اين ابزارها معمولاً شامل يك موتور جريان كار (Workflow Engine) هستند كه فرآيندها را به صورت خودكار اجرا مي‌كند.

 

افزايش كارايي: نرم افزار BPMS مي‌تواند با حذف فعاليت‌هاي دستي و تكراري، كارايي كسب و كار شما را افزايش دهد. اين نرم‌افزار با اتوماسيون فرآيندها و تخصيص هوشمند منابع، زمان انجام كارها را كاهش مي‌دهد.

هماهنگي بهتر بين تيم‌ها: با استفاده از BPMS، ارتباطات بين بخش‌هاي مختلف سازمان بهبود مي‌يابد. همه اعضاي تيم به يك منبع اطلاعاتي واحد دسترسي دارند و مي‌توانند تغييرات و پيشرفت‌ها را به صورت لحظه‌اي مشاهده كنند.

تجزيه و تحليل و بهبود مستمر: BPMS ابزارهاي تحليلي پيشرفته‌اي ارائه مي‌دهد كه به شما كمك مي‌كند عملكرد فرآيندها را اندازه‌گيري و بهبود دهيد. با تحليل داده‌هاي جمع‌آوري شده، مي‌توانيد نقاط ضعف و قوت فرآيندها را شناسايي كرده و بهبودهاي لازم را اعمال كنيد.

انعطاف‌پذيري بالا: BPMS به شما امكان مي‌دهد تا فرآيندهاي كسب و كار خود را با تغييرات محيطي و نيازهاي جديد كسب و كار تطبيق دهيد. اين نرم‌افزارها معمولاً قابليت پشتيباني از تغييرات سريع در فرآيندها را دارند.

كاهش هزينه‌ها: با بهبود كارايي و كاهش زمان انجام كارها، خريد BPMS مي‌تواند به كاهش هزينه‌هاي عملياتي سازمان كمك كند.

سازگاري با سيستم‌هاي موجود: بيشتر نرم‌افزارهاي BPMS قابليت ادغام با ساير سيستم‌هاي اطلاعاتي موجود در سازمان مانند ERP، CRM و ... را دارند، كه به تسهيل فرآيندهاي بين سيستمي كمك مي‌كند.

مديريت دانش: BPMS مي‌تواند به حفظ و مديريت دانش سازماني كمك كند، زيرا تمامي مراحل و تصميمات در فرآيندهاي كسب و كار ثبت و مستند مي‌شوند.

اين نكات مي‌توانند به شما كمك كنند تا از مزاياي BPMS در سازمان خود بهره‌مند شويد و فرآيندهاي كسب و كار خود را بهبود ببخشيد.4

https://parsbpms.com/products/BPMS-ProcessMaker-Mobile-App


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ مهر ۱۴۰۳ساعت: ۰۷:۱۵:۱۱ توسط:آرزو موضوع:

ارتقا كارايي كسب و كار با نرم‌افزار BPMS

استفاده از نرم‌افزار BPMS (Business Process Management System) مي‌تواند به طور قابل توجهي به ارتقاي كارايي تجارت كمك كند. در زير به برخي از مزاياي استفاده از BPMS براي اين منظور اشاره مي‌كنم:

 

1. اتوماسيون فرآيندها

كاهش زمان انجام وظايف: BPMS با خودكارسازي فرآيندهاي تكراري و زمان‌بر به كاهش زمان مورد نياز براي تكميل كارها كمك مي‌كند.

كاهش خطاهاي انساني: با اتوماتيك كردن فرآيندهاي دستي، احتمال بروز خطاهاي انساني كاهش مي‌يابد.

2. افزايش شفافيت و قابليت رديابي

نظارت بر عملكرد: BPMS دسترسي به داده‌هاي عملكردي را تسهيل مي‌كند و به مديريت اجازه مي‌دهد فرآيندها را در زمان واقعي پايش كند.

قابليت رديابي: رهگيري آسان فعاليت‌ها و وظايف مختلف در فرآيند، شفافيت بيشتري ايجاد مي‌كند و شناسايي مشكلات را سرعت مي‌بخشد.

3. بهبود همكاري و ارتباطات

يكپارچگي بين واحدها: BPMS به تسهيل ارتباط و همكاري بين بخش‌هاي مختلف سازمان كمك مي‌كند و باعث كاهش سيلوهاي اطلاعاتي مي‌شود.

بهبود جريان اطلاعات: با استفاده از BPMS، اطلاعات به‌صورت روان بين كاربران در سراسر سازمان جريان پيدا مي‌كند.

4. انعطاف‌پذيري و چابكي

پاسخ‌گويي سريع به تغييرات: BPMS امكان تغيير و تنظيم سريع فرآيندها را بدون نياز به توسعه نرم‌افزار جديد فراهم مي‌آورد.

مقياس‌پذيري: رشد و تغييرات در سازمان را بدون نياز به بازنويسي كامل فرآيندها آسان‌تر مي‌كند.

5. بهبود تجربه مشتري

زمان پاسخگويي كوتاه‌تر: مشتريان از پاسخگويي و ارائه خدمات سريع‌تر بهره‌مند مي‌شوند.

افزايش كيفيت خدمات: بهينه‌سازي و استانداردسازي فرآيندها كيفيت خدمات ارائه‌شده به مشتريان را بهبود مي‌بخشد.

https://parsbpms.com/products/BPMS-ProcessMaker-Mobile-App

6. مديريت بهتر منابع

استفاده بهينه از منابع: با بهينه‌سازي تخصيص و استفاده از منابع، BPMS به صرفه‌جويي در هزينه‌ها و بهبود كارايي كمك مي‌كند.

مديريت باركاري: كمك به توزيع متوازن باركاري و جلوگيري از اضافه‌بار كاري در ميان كاركنان.

7. تصميم‌گيري مبتني بر داده

داده‌هاي كيفي و كمي قابل تحليل: BPMS با ارائه داده‌هاي دقيق و قابل تجزيه و تحليل به بهبود فرآيند تصميم‌گيري كمك مي‌كند.

شناسايي روندها و الگوها: استفاده از گزارش‌ها و داشبوردهاي تحليلي براي شناسايي روندها و پيش‌بيني نيازهاي آينده.

استفاده از BPMS به سازمان‌ها كمك مي‌كند تا به صورت كارآمدتر، منعطف‌تر و باكيفيت‌تر به اهداف خود دست يابند و مزيت رقابتي خود را در بازار افزايش دهند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ مهر ۱۴۰۳ساعت: ۰۷:۱۲:۲۴ توسط:آرزو موضوع:

فارسي سازي و بومي سازي نرم افزار پروسس ميكر نسخه 4

ورژن 4 نرم افزار ProcessMaker كه با ظاهر و ساختار كاملا متفاوتي با نسخه هاي قبلي آن ارايه شده است، به مرور زمان در حال مطرح شدن در سازمان ها است. اين نرم افزار از قدرت امنيتي بالاتر، امكانات بيش تر در مدل سازي فرآيندها با BPMN2.0، ظاهر و داشبوردهاي كاربر پسند و توانمندي هاي بالايي برخوردار است. محيط اجرا و طراحي فرآيندها و فرم ساز پراسس ميكر 4 به كلي با ورژن هاي قبلي متفاوت بوده و در نتيجه يك نرم افزار BPMS كاملا جديد به حساب مي آيد. جهت نصب و راه اندازي اين نسخه از نرم افزار ProcessMaker مي توانيد آن را از اين لينك دانلود و نصب پروسس ميكر 4 دريافت نماييد.

فارسي ساز ورژن 4 نرم افزار ProcessMaker يك ماژول نرم افزاري است كه براي ترجمه و تغيير زبان و رابط كاربري نرم افزار پراسس ميكر نسخه 4 به زبان فارسي استفاده مي‌شود. به عبارتي اين ماژول نرم افزاري به كاربران اين امكان را مي دهد تا بدون نياز به دانش فني و برنامه نويسي، محيط پروسس ميكر 4 و فرم هاي فرآيندها را به صورت كاملا فارسي و راست چين مشاهده كنند. اين ابزار شامل فايل ‌هاي ترجمه و قالب‌ هاي رابط كاربري است كه براي اين منظور به صورت تعبيه شده در نرم افزار ProcessMaker وجود دارند.

گروه مديريت فرآيند پارس با ارايه ماژول فارسي ساز نرم افزار پروسس ميكر 4، امكان بومي سازي و فارسي سازي اين نرم افزار را براي سازمان ها و كاربران ايراني فراهم كرده است. اين فارسي ساز با طراحي و محيطي فارسي و كاربرپسند، مي تواند به سازمان ها و مديران كمك كند تا نرم افزار پراسس ميكر 4 را به عنوان يك نرم افزار BPMS بومي و فارسي در سازمان خود راه اندازي و اجرايي نمايند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ مهر ۱۴۰۳ساعت: ۰۷:۱۸:۴۰ توسط:آرزو موضوع:

تفاوت  BPM و BPA

BPM و BPA هر دو مرتبط با بهبود فرآيندها هستند، اما با هدف‌ها و محورهاي مختلفي ارائه مي‌شوند:

مديريت فرآيندهاي كسب و كار (BPM - Business Process Management):

BPM معمولاً بر روي بهبود فرآيندها و اجراي بهينه‌تر آن‌ها تمركز دارد.

اين مديريت فرآيند به شما كمك مي‌كنند تا فرآيندهاي كسب و كار خود را به طور مستمر بررسي كرده و بهبود بخشيده و سپس آن‌ها را به صورت بهينه اجرا كنيد.

قابليت‌هايي مانند مديريت گردش كار، انتظارات سازماني، نظارت بر عملكرد و اندازه‌گيري KPIs (شاخص‌هاي عملكرد كليدي) از جمله ويژگي‌هاي اصلي آن‌ها هستند.

تجزيه و تحليل فرآيندهاي كسب و كار (BPA - Business Process Analysis):

مديريت فرآيند  BPAبيشتر بر تجزيه و تحليل دقيق فرآيندهاي كسب و كار تمركز دارد.

اين فرآيندها به شما كمك مي‌كنند تا فرآيندهاي كسب و كار را بررسي و تحليل كرده، نقاط قوت و ضعف آن‌ها را شناسايي كرده و بهبودهاي لازم را پيشنهاد دهند.

از جمله قابليت‌هاي اصلي BPA مي‌توان به شناسايي و حذف تكرارها، بهبود بهره‌وري و كاهش هزينه‌ها، شناسايي خطاها و افزايش كيفيت اشاره كرد.

به طور خلاصه، BPM بر روي بهينه‌سازي و اجراي فرآيندها تمركز دارد، در حالي كه مديريت فرآيندها  BPA بيشتر بر روي تجزيه و تحليل دقيق فرآيندها و ارائه بهبودهاي مرتبط تمركز دارد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ مهر ۱۴۰۳ساعت: ۰۷:۱۴:۴۸ توسط:آرزو موضوع: