مديريت فرآيند پارس مديريت فرآيند پارس .

مديريت فرآيند پارس

مزاياي استفاده از نرم‌ افزار BPMS در سازمان

 چابكي 

وجود فرايندهاي چابك به كسب‌وكارها امكان مي‌دهد با جريان‌ها و نوسانات بازار اگر نگوييم كامل ولي تا حد زيادي همراه شوند و نه تنها از اين نوسان‌ها آسيبي نبيند بلكه به چشم فرصتي براي رشد به آن نگاه كنند.

 بهره‌وري

بهينه‌سازي فرايندهاي كسب‌وكار به اين معناست كه فرايندهاي دستي و تكراري در نرم افزار BPMS به فرايندهاي خودكاري تبديل مي‌شوند كه براي انجام آن‌ها نياز به حضور دايمي پرسنل نيست. از سوي ديگر بهبود فرايند‌ها مانند شناسايي و مديريت گلوگاه‌ها، حذف موازي كاري‌ها و مراحل تكراري در نتيجه استفاده از نرم افزار BPMS كاهش چشم‌گيري پيدا مي‌كند.

با اتوماسيون بسياري از فعاليت‌هاي تكراري و زمان‌بر، زمان و هزينه كاهش مي‌يابد.

 

كارايي

 

شفاف شدن فرايندها در  نرم افزار BPMS از دو منظر قابل بررسي است. اول اين‌كه داده‌هاي واقعي در اختيار تصميم‌گيران سازمان قرار مي‌دهد. دوم اين‌كه به شناسايي نقاط فاقد كارايي در سازمان كمك و اين فرصت را فراهم مي‌كند تا كارهاي زايد، هزينه‌زا و هزينه‌بر حذف و كارها با كارايي بالاتر و صرف منابع كمتر انجام شود.

 

افزايش رضايت كاركنان

 

انجام كارهاي تكراري آن‌ هم وقتي روزانه باشد براي هركسي خسته‌كننده است. نرم‌ افزار BPMS اين كارها يا بهتر بگوييم فرايندها را خودكارسازي كرده و دسترسي راحت‌تر و سريع‌تر به اطلاعات را براي اعضاي سازمان به ارمغان مي‌آورد.

تمركز بيشتر روي مشتريان

 

با بهبود فرايندها، كاهش خطاها، حذف كارهاي تكراري، وجود داده‌هاي شفاف و درلحظه و از همه مهم‌تر افزايش زمان در دسترس كاركنان‌تان حالا زمان اينست كه نرم افزار BPMS‌ در سازمان شما نقش اصلي خودش را ايفا كند؛ كمك به تمركز بيشتر روي مشتريان.

 

حفظ چارچوب‌هاي سازماني

 

نرم افزار BPMS به كسب‌وكارها امكان مي‌دهد تمام وظايف و جريان‌هاي كاريِ فرايندها را در يك چارچوب با شرح وظايف مشخص تعريف و پياده‌سازي كند.

 

قابليت اندازه‌گيري

 

وجود داده‌هاي قابل سنجش و گزارش‌هاي ملموس و قابل استناد يكي از اصلي‌ترين نتايج استفاده از نرم افزار BPMS است. اين موضوع نقش مهمي در مديريت پروژه‌ها، فرايندها و حتي كاركنان دارد.

 

بهبود شفافيت و نظارت

امكان پايش و نظارت بر عملكرد فرآيندها به صورت لحظه‌اي است و ارائه گزارش‌هاي دقيق و جامع از عملكرد فرآيندها براي تصميم‌گيري بهتر.

 

افزايش انعطاف‌پذيري

قابليت تغيير سريع: امكان تغيير و بهبود فرآيندها با توجه به نيازهاي متغير كسب‌وكار.

سازگاري با تغييرات بازار: توانايي سازمان در پاسخگويي به تغييرات سريع در بازار و محيط كسب‌وكار.

بهينه‌سازي فرآيندها:

تحليل داده‌ها: استفاده از ابزارهاي تحليلي براي شناسايي گلوگاه‌ها و نقاط ضعف در فرآيندها.

بهبود مستمر: امكان اجراي چرخه‌هاي بهبود مستمر بر اساس تحليل‌هاي انجام شده.

 

 


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۸ مرداد ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۵۹:۲۴ توسط:آرزو موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :