مديريت فرآيند پارس مديريت فرآيند پارس .

مديريت فرآيند پارس

رويكرد شي گرا در طراحي معماري فرآيندهاي كسب و كار

معماري ﻓرﺁيند كسب و كار، به عنوان يك نماي كلي از مجموعه هايي از ﻓرﺁيندﻫاي كسب و كار تعريف مي شود كه روابط متقابل ﺁنﻫا را نشان مي دﻫد و ممكن است با دستوراﻟﻌﻤﻞﻫايي بـــراي تعيين روابط مختلف بين ﻓرﺁيندﻫاي كسب و كار ﺗﻮسعه يابد. داشتن معماري ﻓرﺁيند كسب و كار مناسب، راهنمايي براي مدﻝ سازي ﻓرﺁيندﻫاي كسب و كار را ﻓراﻫم مي كند.

در اين مقاله قصد بررسي و شرح رويكرد شي گرا را از ميان رويكردهاي معماري فرآيند كسب و كار داريم. همچنين براي آشنايي با رويكرد هدف محور و رويكرد عمل محور نيز مي توانيد به لينك مربوط به هر يك وارد شويد.

در رويكردﻫاي شي ﮔرا در ابتدا يك مدﻝ شي كسب وكار طراحي مي شود به عنوان مثال به ﺻﻮرﺕ نمودار كلاس UML. پس از ﺁن معماري ﻓرﺁيند كسب و كار با مطالعه شي ﻫاي كسب و كار كه در سازمان وﺟـﻮد دارند و ﻫﻤﭽنين اين روابط متقابل بين ﺁنﻫا طراحي مي شود. مفهوم اﺻلي سازندهي در رويكردﻫـاي شي محور، شـي كسب وكار اسـت.

ما در گروه مديريت فرآيند پارس مي توانيم ضمن بررسي فرآيندها و جريان كارهاي شما، امكان ساخت فرآيند در پروسس ميكر را در سازمان شما فراهم آوريم.

۳ نوع شي كسب و كار در نظر ﮔرﻓﺘه شدﻩ است: اشياي دائمي، اشياي موردي و سـاير اشيا.

اشياي دائمي به اشياي كسب وكار اطﻼﻕ مي شود كه ﭼرﺧه ﻋﻤر نسبتاً طﻮﻻني در سازمان دارنـــد، مثل مشتري در اكثر سازمانﻫا و شركت ﻫا. با تعيين اين كه ﭼه اتفاقي بر سر اين اشيا ميﺁيد و تعريف ﻓرﺁيندﻫايي براي پشتيباني و ﺣﻤايت از اين ﻋﻤﻞﻫا، ميﺗﻮان ﻓرﺁيندﻫا را اشـــياي دائمي در نظر گرفت. به عنوان مثال يك مشتري ﺟديد ميﺗﻮاند بيايد يا ﭼيزي بخرد ، بنابراين به يك ﻓرﺁيند براي ﺛبت ناﻡ مشتري و ﻓرﺁيند ﻓروﺵ نياز است.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ تير ۱۴۰۳ساعت: ۱۱:۱۳:۳۱ توسط:آرزو موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :