مراحل يكپارچهسازي با ProcessMaker
نرم افزار پراسس ميكر (ProcessMaker) يكي از مهم ترين نرم افزارهاي مديريت فرآيندهاي كسب و كار (نرم افزار BPMS) است كه طي سال هاي اخير در سازمانهاي ايراني مخاطبان زيادي پيدا كرده است. يكي از مهم ترين دلايل محبوبيت اين نرم افزار، رايگان بودن و متن باز بودن (Open Source) آن است و به همين دليل شما نياز به پرداخت هيچ هزينه اي بابت خريد لايسنس جهت تعريف فرآيند و كاربر در نرم افزار نداريد و ميتوانيد به تعداد نامحدودي كاربر و يا فرآيند ايجاد نماييد. اين مزيت كه سازمان مي تواند با كمترين هزينه يك نرم افزار BPMS را با هر تعداد كاربر و فرآيندي راه اندازي كند، يك مزيت بزرگ براي بسياري از سازمان ها تلقي مي گردد.
يكپارچهسازي و گزارشگيري با ProcessMaker ميتواند به شما كمك كند تا فرآيندهاي كسب و كار خود را خودكار و كارآمد كنيد. ProcessMaker يك پلتفرم مديريت فرآيندهاي كسب و كار (BPM) است كه به شما اجازه ميدهد فرآيندهاي پيچيده را به صورت بصري طراحي، اجرا و نظارت كنيد. براي يكپارچهسازي و گزارشگيري با استفاده از ProcessMaker، ميتوانيد از مراحل زير استفاده كنيد:
طراحي فرآيندها: با استفاده از ابزارهاي گرافيكي ProcessMaker، فرآيندهاي كسب و كار خود را طراحي كنيد. اين فرآيندها ميتوانند شامل وظايف، فرمها، تصميمگيريها و تعاملات مختلف باشند.
اتصال به منابع داده: براي يكپارچهسازي، ميتوانيد ProcessMaker را به سيستمها و منابع دادههاي مختلف متصل كنيد. اين اتصالات ميتوانند شامل پايگاههاي داده، وبسرويسها و سيستمهاي ERP باشند.
تعريف APIها: براي ارتباط با سيستمهاي خارجي، ميتوانيد از APIهاي ProcessMaker استفاده كنيد. اين APIها به شما امكان ميدهند تا دادهها را از سيستمهاي مختلف بازيابي يا به آنها ارسال كنيد.
برچسب: ،